Selecteer een pagina

Ervaar je een blokkade?

 

Heb je het gevoel dat je zo niet verder kunt?

Misschien heb je depressieve gevoelens, last van onzekerheid of angst, zoek je ontsnapping in de verkeerde dingen of kun je geen afscheid nemen van een dierbare. Of je kunt je relatie moeilijk beëindigen, terwijl je weet dat deze niet goed voor je is. Wat het ook is: je voelt een blokkade. En je komt er niet overheen.

Je kunt wel verder. En je kunt kiezen hoe.

Het leven is soms rauw en kan flink pijn doen. Omdat het niet goed gaat met bijvoorbeeld je gezondheid, de liefde, je financiën of je kinderen. Wat je pijn ook is, je kunt er altijd uitkomen. Soms gaat dat moeilijk en duurt het jaren. Maar soms komt het met een enkel inzicht en verandert alles diezelfde dag.

Paralight brengt je terug op je pad. Jouw pad.

In moeilijke situaties is je intuïtie vaak een hele goede raadgever. Jammer genoeg beschouwen we die niet vaak zo in onze maatschappij. En dwalen we van onze weg af. Juist wanneer jouw zicht vertroebelt, zie ik je pad heel scherp. Daarmee breng ik je verheldering en help ik je terug op weg.

Kies de begeleiding die bij je past

Mediamiek advies in consultvorm

Je hebt een hoop vragen. Bijvoorbeeld over iemand die overleden is of over je nog ongeboren kind. Zelf kun je ze niet beantwoorden. In een mediamiek consult geef ik je antwoorden. Antwoorden op vragen waar je misschien al (te) lang mee loopt.

Huisreiniging

Voel je dat de energie in je huis niet prettig is of dat er onrust heerst? Dat het er koud is, en je er niet goed kunt slapen? Met een huisreiniging maken we het huis schoon, zodat jij je er daarna weer echt thuis kunt voelen.

Huiskamersessie

Misschien is het voor jou fijn om je vragen, of ze nu heel dagelijks of juist spiritueel zijn, samen met anderen beantwoord te krijgen. Tijdens een huiskamersessie kun je met nog vijf anderen je vragen stellen. Ik geef je de antwoorden en bekijk wat de behoefte is van de hele groep.

Bij huiskamersessies werk ik regelmatig met een foto- of bloemenseance. Dat betekent dat we aan de hand van een foto of bloemen contact maken met de spirituele wereld.

Talentontwikkeling

Weet je niet welke kant je uit wil met je studie of werk? Heb je het gevoel niet goed uit de verf te komen? In een talentenconsult geef ik je inzicht in je kwaliteiten. Wanneer je je talenten kent, kun je ze ook benutten. En inzetten voor het vak dat écht bij je past.

Kinderfluisteraar

Baby’s en kinderen hebben gedachten, maar ze kunnen ze soms (nog) niet zelf verwoorden. Zeker niet wanneer ze nog in de buik zitten. Als kinderfluisteraar lees ik hun gedachten en geef ik boodschappen door. Dat kan helpen bij huilbaby’s, kinderen met driftbuien en kinderen die slecht slapen of eten. Of bij allergieën, geboortetrauma’s en gedragsproblemen.

Nieuw en uniek ontwikkeld programma: Doorlopend overvloed

Veel mensen voelen de angst om te weinig te hebben. En velen die zich laten leiden door die angst, zullen ook tekort ervaren. Het is aan onszelf om dat om te draaien: om de angst voor te weinig om te zetten naar doorlopend overvloed.

Ik ontwikkelde hiervoor een uniek en concreet programma, gebaseerd op drie thema’s die op elkaar aansluiten: liefde, financiën en gezondheid. Met een recept voor iedere dag heb je met dit programma straks altijd méér dan genoeg.

 

Zet de eerste stap naar beweging

Herken jij je in één of meerdere van deze situaties en heb je interesse in een programma? Of is er iets anders waardoor jouw persoonlijke leven stil staat en wil je weten wat Paralight voor je kan doen?

Neem contact met me op en vertel je verhaal. Ik help je in beweging te komen. Vooruit.

Kasia:

“Het is mijn passie om het leven van anderen lichter te maken. Om je met mijn kwaliteiten terug te brengen op jouw pad.” 

Referentie:

“Kasia heeft op een erg belangrijk moment in mijn leven geholpen. De antwoorden die ze mij gaf hebben veel licht gegeven op een gevaarlijke situatie en me uiteindelijk beschermd. Door de hulp van Kasia kan ik op mijn beurt ook anderen weer beter helpen.

– Ivo Paas