Selecteer een pagina

Kasia

 

Staat met beide benen op de grond

Ja, ik ben een heel nuchter persoon. Maar ik begeef me in twee werelden: één die gebouwd is op ratio en één die stoelt op intuïtie en niet met het blote oog waar te nemen is. Ik heb al vroeg geleerd op intuïtie te varen, omdat het de beste gids is. Inmiddels help ik al meer dan 10 jaar anderen hun pad te vinden. Het is mijn passie mensen te helpen het leven lichter te maken, op een heldere manier. Zonder poespas dus, maar met een duidelijk resultaat.

Heeft leren leven met ‘meer weten’

Toen ik als klein meisje over straat liep merkte ik dat ik gedachtes van anderen kon oppikken. Dat klinkt voor sommige mensen raar, maar dat heb ik het zelf nooit gevonden. Voor mij is het altijd gewoon geweest, niet ‘buitengewoon’. Wel had ik door dat het niet voor iedereen zo werkte. En ik leerde hoe ik daar het beste mee om kon gaan.

Zet ‘meer weten’ om naar ‘meer doen’

Als je gedachten van anderen kunt lezen, dan weet je meer. Die kennis kun je voor jezelf houden, of je kunt het gebruiken om anderen te helpen. Ik kies ervoor mijn kwaliteiten om te zetten naar diensten voor anderen. Daarmee speel ik in op blokkades: op dat wat mensen stil doet staan, zowel zakelijk als privé. Ik ondersteun 24/7, want problemen, vragen en behoeften ontstaan ook op elk moment van de dag. Samen zetten we stappen waarmee je snel het slopende stilstaan achter je laat.


Kasia:

“Ik geef je richtlijnen waarmee je weer op de juiste weg komt. Daarna kun je deze weer zelf volgen, daar gaat het om.”

Referentie

“Mijn lichaamstaal stond altijd op NEE. Na een paar sessies van Kasia, waarin zij veel aandacht, tijd, geduld en liefde had, werd ik steeds beter en beter. Toen mijn herstel begon, werd ik vaak overrompeld door gevoelens van vreugde. Ik heb een nieuwe zin gevonden in mijn leven. En iedereen kan zien dat het licht in mijn ogen weer aangaat.” – Janinne